Onze nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief.

Brief aan informateur Zalm

Vandaag heeft de nieuwe informateur Gerrit Zalm een brief overhandigd gekregen van de stichting Egovernance.

Jan Baan: “We hebben gemeend de informateur een helpende hand toe te steken omdat naar ons gevoel politiek nog te weinig wordt onderkend dat technologie en digitalisering ook oplossingen kan bieden voor de politiek bestuurlijke uitdagingen waar de informateur en de onderhandelaars nu voor staan.”

De brief is vergezeld van een manifest met 10 concrete adviezen en bij wijze van inspiratie een langer stuk “De droom van Jan” waarin onze voorzitter in 2021 in gedachten terugblikt op de ontwikkelingen die een nieuwe kabinet nu in gang zou kunnen zetten.

Op dit stuk, wat Jan Baan op eigen titel heeft geschreven en sterk leunt op zijn imposante bijna 40 jarig ervaring als IT ondernemer heeft hij dusdanig veel positieve reacties (ook van veel ceo’s en bestuurders)  gekregen dat besloten is dit als bijlage bij de brief aan de informateur te voegen.

De 10 praktijk adviezen zijn samengesteld door werkgroep lid Abraham de Kruijf en gebaseerd op input van participanten in de Stichting Egovernance.

 

Delen via Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone